Dammludd!!

0kommentarer

http://www.underbaraclaras.com/     bloggen är en bra tankeställare! Bra om alla får lite mer kunskap vad vi väljer att omge oss med. Och kan få i oss! Det är då vi kan ta skada.

Dels med maten, dels med luftburna kemikalier. Att små barn gärna stoppar i mun – vad det än är plast eller kulörmålade leksaker, eller då de gosar sig i föräldrars klädesplagg. Även här bidras till cocktailen! Hur många moderna klädesplagg består av ekologisk – hållbar naturmaterial? (certifierat!!!?)

Dammet – det är ju mestadels fiber från våra kläder då dessa nöts. Dagens tekoindustri levererar nästan bara plagg som håller formen efter några tvättar, hur försiktiga vi än tvättar. Korta fiber och med mycket preparering. Hål i sockor är inte lönt att laga, nästa…. Om man inte vill betala för kvalitet, men då måste det KOSTA!

Eftersom allt är såååå billigt ( o dessutom har en osynlig baksida med produktionsförhållanden som ingen skulle godkänna för egen del) fortsätter vi med slit och släng, lockas in i rea’n för att fynda.
Allt som väcker uppmärksamhet för detta är rätt !
'Claras underbara', Kvalitet,

Kommentera

Publiceras ej